Taronja Team

Zijn we gek? Nou ja, maar een klein beetje. Maar we zijn een dynamisch, jong en zeer hecht team, met veel ervaring en opleiding in het onderwijzen van Spaans als vreemde taal. En bovenal zijn we mensen die om je geven en je op alle mogelijke manieren zullen helpen. Wil je ons leren kennen?

Taronja Team 1
Taronja Team 2
Eva
Directeur

EVA is het hoofd van de school. Zij is er verantwoordelijk voor dat alles in de school soepel verloopt. Ze heeft een diploma in Fine Arts. Dat is waarom onze school zo mooi en artistiek is.

Taronja Team 3
Taronja Team 4
Fernando
Directeur

FERNANDO is een andere van de directeuren van de school. Hij is afgestudeerd in Engelse en Italiaanse studies. Hij is verantwoordelijk voor de internationale betrekkingen van de school en plant het wekelijkse activiteitenprogramma. Hij staat ook bekend als de grote Chef Nando.

Taronja Team 5
Taronja Team 6
Maxi
Directeur

MAXI is de derde directeur van de school. Hij is afgestudeerd in Spaanse taal en is verantwoordelijk voor de supervisie van ons studieprogramma. Hij beheert ook het Taronja Online universum.

Taronja Team 7
Taronja Team 8
Andrés
Hoofd studiezaken

ANDRÉS is ons andere hoofd studiezaken. Hij coördineert alles samen met Jenny tot in de puntjes. Hij is universitair afgestudeerd en heeft vele jaren ervaring in het lesgeven aan niet-Spaansprekende studenten. Andrés is pure positieve energie, een natuurliefhebber, bohemien en galant. Elke vraag of probleem dat je hebt zal onmiddellijk worden opgelost met zijn superkrachten.

Taronja Team 9
Taronja Team 10
Jenny
Hoofd studiezaken

JENNY is ons hoofd studiezaken, heeft uitgebreide onderwijservaring en deed een master in Advanced Hispanic Studies, gericht op het Spaans als vreemde taal. Ze is een expert in het onderwijzen van Spaans door middel van virtuele werelden en videobellen. Zij coördineert ons fantastische team van docenten. Ze gaat ook over de goede structuur van lessen, schema's, groepen en niveaus.

Taronja Team 11
Taronja Team 12
Valeria
Supersecretaresse

VALERIA is onze secretaresse. Ze heeft een diploma Europese Talen en Literatuur en komt uit Italië. Ze woont al vele jaren in Valencia en spreekt ook Engels. Ze zal je graag helpen met alles wat je nodig hebt vanaf je eerste contact met talenschool Taronja. Ze is erg vrolijk en zal altijd een glimlach voor je overhebben 🙂

Taronja Team 13

Wat vinden onze studenten van onze cursussen Spaans?


Dit zijn enkele van de meningen van onze studenten. Jullie zijn degenen die ons de prijzen geven!

Taronja Team 14
roseline2018
4 star rating
- TripAdvisor
Moderne en leuke manier van lesgeven Ik heb hier twee weken een cursus gevolgd en wat me vooral opviel is dat er op een moderne manier... leer más
Tanzdornroeschen
5 star rating
- TripAdvisor
Beeindruckend! Ich bin wirklich beeindruckt von dieser Sprachschule!
Sehr gut ausgebildete, sympathische, junge Lehrer, die auf unser Sprachniveau gut eingehen, geduldig und...
leer más
Fedele CV Berta Ochando
- Facebook
recomiendo esta escuela por ser una de las escuelas acreditadas por el Instituto Cervantes y pertenece a Fedele Comunidad Valenciana.... leer más
rbrtzmck
5 star rating
- TripAdvisor
Solo lo mejor. Perfecto para empezar o mejorar en cualquier nivel. Muchas ocasiones para hablar con chicos y chicas de paises diferentes.
Daire Fallon
- Facebook
I did a 3 week summer Spanish course in the school.
I highly recommend. I'm a teacher myself and was...
leer más
BE z
- Google
It's a verynice place, the teachers are professional and the rest of the staff very competent and helpful. You can... leer más