Taronja. Jouw Spaanse talenschool in Valencia

Je leven gaat veranderen nadat je bij ons bent geweest! We zijn een veelzijdige, gezellige Spaanse talenschool en steken oneindige passie in alles wat we doen. We hebben een heel duidelijk motto: Taronja is geen school voor jongeren, maar voor mensen die zich jong voelen. We zijn veel meer dan een Spaanse talenschool ¡VAMOS TARONJA!

Wie zijn wij? 1

Een gezellige en veelzijdige Spaanse talenschool

Binnenin de school zul je zien dat elke hoek zorgvuldig is ingericht door jonge Valenciaanse kunstenaars. Het is een echt kunstwerk! De klaslokalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten die het mogelijk maken om in een comfortabele sfeer te studeren.

Wie zijn wij? 2

Hoogopgeleid

Onze Spaanse docenten zijn universitair afgestudeerd, hebben ervaring en training in het onderwijzen van Spaans als vreemde taal. Hun lessen zijn zeer dynamisch en ze zijn bereid om uw vragen en behoeften te beantwoorden. Je zult je niet vervelen in zijn lessen!

Snel en effectief

Onze cursussen Spaans doorstaan ​​strenge kwaliteitscontroles. Wij zijn een centrum geaccrediteerd door het Cervantes Instituut sinds 2006.

Een geweldig activiteitenprogramma

Reizen naar het buitenland is altijd een belevenis. Daarom proberen we dat je, naast de Spaanse lessen, kunt genieten van een complete kalender met culturele en recreatieve activiteiten. Excursies, feesten, diners, concerten, musea, sport, vormen een belangrijk onderdeel van ons programma. We willen dat je een onvergetelijk verblijf hebt, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de tijd..

Taronja Team


Zijn we gek? Nou ja, maar een klein beetje. Maar we zijn een dynamisch, jong en zeer hecht team, met een lange ervaring en opleiding in het onderwijzen van Spaans als vreemde taal. En bovenal zijn we mensen die om je geven en je op alle mogelijke manieren zullen helpen. Wil je ons leren kennen?

Foto
Foto animada
Eva
Directeur

EVA is het hoofd van de school. Zij is er verantwoordelijk voor dat alles in de school soepel verloopt. Ze heeft een diploma in Fine Arts. Dat is waarom onze school zo mooi en artistiek is.

Foto
Foto animada
Fernando
Directeur

FERNANDO is een andere van de directeuren van de school. Hij is afgestudeerd in Engelse en Italiaanse studies. Hij is verantwoordelijk voor de internationale betrekkingen van de school en plant het wekelijkse activiteitenprogramma. Hij staat ook bekend als de grote Chef Nando.

Foto
Foto animada
Maxi
Directeur

MAXI is de derde directeur van de school. Hij is afgestudeerd in Spaanse taal en is verantwoordelijk voor de supervisie van ons studieprogramma. Hij beheert ook het Taronja Online universum.

Wie zijn wij? 3

Wil je onze Spaanse school zien?

Elke klas is anders

Neem deze virtuele rondleiding door de faciliteiten van Taronja. Heb je je ooit voorgesteld om op een Spaanse school als deze te studeren?

Excelente locatie

Onze Spaanse taalschool is gevestigd in een prachtig 19e eeuws gebouw aan een autovrije straat in het centrum van Valencia. We zijn omgeven door winkels, cafés en restaurants. Vanaf hier kun je makkelijk naar elk deel van Valencia gaan.

Accreditaties

 • Acreditación

  Instituto Cervantes

  In september 2006 heeft talenschool TARONJA een overeenkomst getekend waardoor TARONJA wordt aanvaard als een erkend centrum van het "Instituto Cervantes". Deze erkenning houdt in dat de school strenge kwaliteitscontroles ondergaat, zowel van haar academisch programma als van haar faciliteiten, administratieve processen, huisvesting, enzovoort. We streven er elke dag naar om onze studenten een hoog niveau van Spaans onderwijs en service te garanderen. www.cervantes.es

Otros

 • Acreditación

  Provincie Valencia

  TARONJA school is door de Generalitat Valenciana, het bestuur van de provincie, erkend als een toeristisch bedrijf met aanvullende diensten. Dit garandeert u dat onze vestigingen voldoen aan de geldende regelgeving en dat de informatie over de door ons aangeboden goederen en diensten waarheidsgetrouw is. www.comunitatvalenciana.com

 • Acreditación

  Creaturisme

  CreaTurisme is de strategie van Turisme Comunitat Valenciana voor de ontwikkeling en promotie van zeer gespecialiseerde en ervaringsgerichte toeristische produktprogramma's. Het voornaamste doel is de differentiatie van het Valenciaanse toeristische aanbod te bevorderen.

Verenigingen

 • Acreditación

  Spaans in Spanje, FEDELE

  FEDELE is de vereniging van Spaanse taalscholen in Spanje. Deze vereniging garandeert de wettigheid en de kwaliteit van het Spaanse taalonderwijs en de diensten die door de aangesloten scholen worden aangeboden, evenals dat alle informatie die zij adverteren waar is. Meer informatie over FEDELE is te vinden op: fedele.org

 • Acreditación

  IALC

  De International Association of Language Schools (IALC) werd opgericht in 1983. Het doel van het partnerschap was het samenbrengen van scholen die bereid waren om hoge kwaliteitsnormen in hun onderwijssystemen te garanderen. Vandaag de dag zijn er wereldwijd meer dan 140 onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige taalscholen bij IALC aangesloten die hun moedertaal onderwijzen aan internationale studenten. Talenschool TARONJA is lid van deze vereniging die staat voor kwaliteit in het taalonderwijs. www.ialc.org

 • Acreditación

  CSN

  Accreditatie voor het CSN-programma van de Zweedse overheid. Meer informatie over het CSN-programma is te vinden op: www.csn.se

 • Acreditación

  Bildungsurlaub

  Het concept "Bildungsurlaub" geeft de Duitse werknemer het recht op 5 dagen vakantie per jaar, naast zijn gebruikelijke vakantie, om zijn studie of opleiding te verlengen. Talenschool TARONJA heeft erkende cursussen voor "Bildungsurlaub" in de volgende Duitse gemeenschappen: Berlijn, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt, Niedersachsen, Schleswig-Holstein, Niedersachsen-Hannover y Hessen. Meer informatie te vinden op: www.bildungsurlaub.de