Zou je heel hard zingen onder de douche, zelfs als jouw buren je kunnen horen? Zou je de eerste prijs willen winnen in een wedstrijd voor de raarste hoed? Als je een taart ziet, kun je jezelf dan niet inhouden om je vinger erin te steken?

Geweldig! DAN BEN JE NET ALS WIJ! Als je dit leest is vandaag je geluksdag: je hebt TARONJA gevonden, jouw soul mate!

In 2004 besloten Eva, Fernando en Maxi (jeugdvrienden) om een bedrijf te starten dat een reflectie is van henzelf: een professionele school die tegelijkertijd erg leuk, vrolijk en een beetje gek is. Taronja is na een aantal jaren ons leven, onze passie en onze eigen dochter geworden. En dat merk je! Je voelt je hier thuis (of zelfs beter). TARONJA is een school bedoelt voor jonge mensen, maar we hebben het niet over leeftijd. We bedoelen mensen die jong van geest zijn. Heb jij een liedje voor iedere dag van jouw leven? En als je gaat slapen, kun je dan niet wachten om de nieuwe avonturen van morgen te beleven? Voel je je als een kind of ben je al oud?

TARONJA voelen we ons allemaal kind, en we willen zoveel mogelijk plezier maken in dit leven. Ben je klaar om mee te doen?

PLAATS JE MUIS OP DE AFBEELDING EN LAAT ONS DANSEN!

Send this to a friend