Victoria


Spaanse cursus en activiteiten - door :
‌Ik heb voor Taronja gekozen omdat ik hun activiteiten en veelzijdigheid erg leuk vind. De klassen zijn erg leuk en de leraren weten je altijd enthousiast te maken.

Daria


Spaanse school Taronja - door :
‌Vier weken doorbrengen bij Spaanse school Taronja is echt een interesante ervaring. Ik heb echt genoten van alle klassen en activiteiten Heel erg bedankt Taronja! Ik kom zeker volgend jaar weer terug voor een Spaanse cursus.

Francis


‌Spaans leren in Valencia - door :
Vier maanden geleden was ik in Valencia om Spaans te leren en de cultuur te ontdekken. Taronja is echt de beste school omdat ze bijna elke dag een activiteit hebben voor de studenten en iedereen er heel sympathiek is. Bedankt voor alles! Tot snel!

Kathi


‌Spaanse School Taronja - door :
Een cursus Spaans volgen in Valencia bij Taronja is echt een unieke ervaring. Zij bieden een speciale school! Iedereen doet daar ontzettend zijn best zodat iedereen zich binnen de school ontzettend op zijn gemak voelt. Dit heeft me ontzettend geimpresioneerd en ga deze tijd dan ook nooit vergeten...

Marco


‌Intensieve Spaanse Cursus - door :
De laatste tien jaar heb ik in vier verschillende scholen Spaans geleerd. De leermethode in Taronja was voor mij echt de beste. Ik vond de constante combinatie van de taal leren en en de cultuur echt geweldig

Send this to a friend