Cursus spaans in Spanje: activiteiten

In TARONJA doe je meer dan alleen Spaans leren. We doen graag leuke dingen en hechten daarom grote waarde aan het culturele en sociale programma voor studenten. Het is de perfecte kans om naast je Spaanse lessen meer over de Spaanse cultuur te leren. Bijvoorbeeld tijdens de paella party op dinsdag.

Laat je onderdompelen in de Spaanse cultuur, want TARONJA staat bekend om de onvergetelijke activiteiten die ze iedere week organiseert!

*5 Gratis leerzame en sociale activiteiten

Taaluitwisseling - Intercambio

Een keer per week organiseren wij onze taaluitwisseling. Het zal je helpen bij het Spaans leren en het is de ideale activiteit om Spaanse mensen te ontmoeten. Je kunt wat je in je cursus Spaans geleerd hebt direct toepassen. Het is gratis en de best bekende taaluitwisseling (intercambio in het Spaans) in Valencia. Tijdens de vakanties van de universiteit organiseren we in plaats van de intercambio een tapas tour.

Rondleiding door Valencia

Ontdek de meest belangrijke, symbolische gebouwen van Valencia’s oude stadscentrum tijdens ‘walk and learn’ route door het oude stadscentrum. We beloven dat we het interessant houden!

Paella welkomsfeest

Iedere dinsdagavond vieren we ons ‘Paella welkomsfeest’! Alle studenten en leraren Spaans van de school zijn uitgenodigd om te genieten van echte Valenciaanse Paella bereid door Chef Nando. Het is een geweldige manier om je nieuwe klasgenoten en leraren beter te leren kennen in een ontspannen sfeer. Iedereen is uitgenodigd!

Spaanse kookcursus

Alle studenten zijn welkom om deel te nemen aan onze gratis Spaanse kookcursus iedere woensdag. We zijn de enige taalschool in Valencia die iedere week kookcursussen organiseert met onze grappige Chef Nando!

Cultuur cursus

Iedere donderdag vertellen we je iets over de verschillende aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Dat kan van alles zijn: interessante steden, beroemde tradities, belangrijke personen, symbolische locaties, typisch Spaanse feesten, muziek, films of kunst die ons karakteriseren…

Activiteiten van maandag tot vrijdag

Activiteiten maandag tot vrijdag:
Naast de vijf gratis activiteiten die we iedere week aanbieden, hebben we nog meer activiteiten gedurende de week! Denk aan Flamenco, tapas tours, feestjes, etentjes, culturele exposities of zelfs theatershows. We proberen iedere dag een activiteit aan te bieden, zodat onze studenten altijd iets te doen hebben. Hierdoor kun je jouw medestudenten en de stad Valencia beter leren kennen, terwijl je Spaans oefent. Neem een kijkje in het activiteitenprogramma voor deze week!
*Deze extra activiteiten zijn optioneel en je betaalt een klein bedrag

Weekend

Ieder weekend organiseren we andere activiteiten. Bijvoorbeeld een trip naar een historische of toeristische plaast dichtbij Valencia zoals Xàtiva, Sagunto of Peñiscola. Of we gaan naar La Albufera, of het strand van Cullera. We vinden het ook erg leuk om je mee te nemen naar populaire festivals, concerten en clubs. Valencia is een stad waar veel te doen is, dus we proberen niks te missen!

Send this to a friend