Intensieve Spaanse cursus in Valencia

Inclusief:

 • Niveau test voor aankomst.
 • Hulp van een tutor (indien nodig).
 • Certificaat aan het einde van jouw Spaanse cursus.
 • Gratis internet en Wifi zone.
 • 24 uurs noodnummer.
 • Welkom informatie pakket.
 • TARONJA is geaccrediteerd door Instituto Cervantes.

Inclusief 5* sociale lessen iedere week:

 • Taaluitwisseling iedere maandag.
 • Rondleiding door Valencia iedere dinsdag.
 • Welkoms Paella feest iedere dinsdag.
 • Spaanse kookcursus iedere woensdag.
 • Spaanse cultuurles iedere donderdag.

Goed om te weten:

 • Iedere les duurt 50 minuten.
 • Maximaal 12 studenten per klas en minimaal 4.
 • Materiaal inbegrepen voor de niveaus A1, A2 en B1. De niveaus B2 en C1 hebben een boek nodig, 24€.
 • Studenten met enige voorkennis van Spaans kunnen iedere maandag beginnen.
 • Er zijn speciale startdata voor beginners.

BOEKINGSKOSTEN VOOR ALLE CURSUSSEN €39

INTENSIEVE CURSUS SPAANS 20 lessen / week + 5* leerzame activiteiten

Deze cursus is speciaal voor jou als je Spaans wilt leren en tegelijkertijd genoeg vrije tijd wilt hebben. Bijvoorbeeld om Valencia te verkennen en lekker naar het strand te gaan. Je traint de vier vaardigheden (spreken, luisteren, schrijven en lezen) in een communicatieve omgeving. Dankzij deze methode zul je effectief Spaans leren.
De intensieve cursus bestaat namelijk uit 20 lessen Spaans + 6 leerzame activiteiten per week (zoals bijvoorbeeld de kookles op woensdag en de cultuurles op donderdag)..

INTENSIEVE CURSUS + CONVERSATIE WORKSHOP 25 lessen/week + 5* leerzame activiteiten

Combineer je intensieve cursus met deze workshop. Deze conversatie MULTI-LEVEL workshop richt zich op Spaanse actuele issues. Er wordt gewerkt met een interculturele aanpak op een interactieve manier. Tijdens de workshop wordt er nadruk gelegd op uitbreiding van de vocabulaire, uitdrukken van meningen en de verbale communicatie. De Spaanse docent leidt de conversatie, corrigeert de fouten van iedere student en motiveert de groep.

MULTI-LEVEL Dankzij deze methode werken studenten van verschillende niveaus met elkaar samen. De studenten oefenen de structuren die zij kennen, geleidt door een ervaren docent, op hun eigen tempo om hun spreekvaardigheden te verbeteren.

DELE EN SIELE EXAMENS

DELE is een vereiste om in de grote spaanse bedrijven te kunnen werken (Inditex, Telefónica, Santander, Repsol, en meer) en ook om te kunnen studeren in sommige universiteiten van ons land.

SIELE evalueert en certificeert het niveau spaans dat je hebt. Het is een toets online die je ook hier op school kan doen. Als je jezelf wilt voorbereiden op het DELE of SIELE examen, dan stellen we voor om een Intensieve cursus te nemen in combinatie met privélessen die gefocust zullen zijn op het voorbereiden van de examens. Privélessen op Taronja die je voorbereiden op de DELE en SIELE examens:

Of je het examen bij ons wilt doen of niet, Taronja school kan je helpen met de voorbereiding voor het maken van een toets op elk niveau van het CEFR (A1, A2, B1, B2, C1, C2) dat je zou willen behalen. Neem de intensieve cursus en voeg daar een pakket van 5 of 10 Privé DELE en SIELE voorbereidende lessen aan toe per week. Deze lessen zijn vooral gefocust op het volgende:

  ·      Het ontwikkelen van de vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om de vraagstelling van de examens te begrijpen.
·      Het verbeteren van je grammaticale, lexicale en tekstuele vaardigheden etc. die je zal nodig hebben voor het niveau waar je zelf aan wilt voldoen.

INTENSIEVE CURSUS SPAANS + INDIVIDUELE LESSEN 25 lessen/week + 5* leerzame activiteiten

In deze combinatie van lessen heb je naast de intensieve Spaanse les (in een groep) iedere dag een één-op-één les. Deze individuele les is op maat gemaakt: jij bepaalt wat je leert. Wil je bijvoorbeeld je kennis versterken, oefenen wat je leert in de intensieve cursus of een bepaald aspect van de Spaanse taal perfectioneren? Jij bepaalt het!
Iedere week heb je 20 lessen van de intensieve cursus + 5 individuele lessen + 6 leerzame activiteiten.

INDIVIDUELE LESSEN + 5* leerzame activiteiten

Deze individuele lessen zijn op maat gemaakt: jij bepaalt wat je leert. Wil je bijvoorbeeld je kennis verdiepen of een bepaald aspect van de Spaanse taal perfectioneren? Of wil je Spaans leren voor bepaalde situaties zoals voor bedrijven, toerisme, onderwijs, mode, etc.? Jij bepaalt het! Ons lerarenteam past zich aan aan jouw behoeften en professionele of educatieve doelen. Daarom zijn onze individuele lessen geschikt voor ieder niveau.
Deze cursus bestaat uit het aantal individuele lessen dat jij kiest: 10, 15 of 20 per week + 6 leerzame activiteiten.

LERAREN TRAINING SPAANS

Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerde docenten Spaans en diegene die geïnteresseerd zijn in het doceren van Spaans aan niet Spanjaarden. De focus van deze cursus is heel praktisch: kritische analyse en discussie staan centraal. Daarnaast bekijken we de hoofdpunten van het leerproces dat plaatsvindt bij het leren van een vreemde taal om zo te begrijpen hoe je een geschikte en activerende les kunt geven.
Deze cursus bestaat uit zes lessen per dag gedurende twee weken.Verdere informatie.

STAGE OF VRIJWILLIGERSWERK

Het stageprogramma is geschikt voor jou als je een gevorderde kennis van het Spaans hebt: minimaal niveau B2 Dit programma bestaat uit twee delen: 1) Een intensieve cursus Spaans gedurende drie weken, 2) een stage van minimaal vier weken in een Spaans bedrijf (niet-betaald).

LESROOSTER

 • 09:00 to 10:40Intensieve cursus (ochtend rooster)

 • 10:40 to 11:00 Pauze

 • 11:00 to 12:40Intensieve cursus (ochtend rooster)

 • 12:45 to 13:35 Conversatie / Privé lessen

 • 13:35 to 14:25 Conversatie / Privé lessen

 • 14:30 to 16:10 Intensieve cursus (middag rooster)

 • 16:10 to 16:30 Pauze

 • 16:30 to 18:10 Intensieve cursus (middag rooster)

Wij werken met een wisselend rooster met ochtend en middaglessen. Dit houd in dat je maandag, woensdag en vrijdag ochtendles hebt en de dinsdag en donderdag de middagles of precies andersom. In principe wisselt dit ook per week zodat iedereen om de week 2 vrije ochtenden en 3 vrije middagen heeft.

Maximum aantal studenten in een klas is 12, het minimum is 4. Als een klas minder dan 4 studenten heeft, heeft de school het recht om de lesuren te halveren..

Send this to a friend