Bij Taronja School vinden we dat je jouw dagelijkse activiteiten en hobbies niet hoeft op te geven als je een cursus Spaans volgt.

Je kunt deze cursussen alleen volgen als je ook een cursus Spaans volgt.

KITESURF

Heb je al eens gehoord van Kitesurfen? Het is een geweldige sport voor mannen en vrouwen van bijna alle leeftijden: het gaat meer om vaardigheden en technieken dan om kracht. Dus wil je leren kitesurfen, of beter worden in deze sport? Nu heb je de kans om dit te combineren met je cursus Spaans in Valencia.

Valencia is een van de hotspots om te kitesurfen in Spanje, want:

  • -In Valencia hebben we een thermische wind: iedere avond waait het een paar uur.
  • -Valencia heeft stranden met fijn wit zand!
  • -De Middellandse Zee is aangenaam warm.

KITESURF

95

1 beginner sessie

  • 3 uur, in de middag

SURFEN

Met onze surfcursus kan je een van de meest populaire watersporten proberen. Als je meer zin hebt dan zonnen en van het strand genieten, raden wij je aan om deel te nemen aan deze cursus. Ga het water in en beleef een unieke ervaring. In de Middellandse zee zijn grote en kleine golven te vinden, dit is perfect voor beginners. In deze cursus leer je de basistechnieken van het surfen, om op je surfbord te gaan staan en door de golven te glijden.

Datums: elke week in de middag vanaf juni tot en met augustus, indien beschikbaar. Wil je graag in september? Vraag naar de beschikbaarheid. Het is afhankelijk van het weer en de wind of de cursus plaats zal vinden.

De surfcursus is inclusief 2 lessen van 2 uur per les (4 uur totaal) en is alleen beschikbaar als er minimaal 2 weken Spaanse les wordt afgenomen. De prijs is €70.

SURFEN

70

2 lessen van 2 uur per les (4 uur totaal)

  • Verfügbar von juni bis september

PADDLE SURFEN

Onze cursus paddle surfen biedt je de mogelijkheid om een nieuw soort watersport te proberen, die steeds populairder wordt. Glij over het water met een surfbord, roei en haal het meeste uit de golven. Het is ‘lopen op het water’ op een simpele en veilige manier. Tegelijkertijd is het erg leuk om te doen. Je hoeft alleen te werken met je balans en de basistechnieken om op een surfbord te roeien, te leren. Het is een leuke en speciale manier om de kust te verkennen terwijl je uitkijkt op de bodem van de zee.

Datums: het gehele jaar door, zolang er een groep van minimaal 3 personen is. Vraag alsjeblieft naar de beschikbaarheid. Het is afhankelijk van het weer en de wind of de cursus plaats zal vinden.

De cursus paddle surfen is inclusief 2 lessen van 2 uur per les (4 uur totaal) en is alleen beschikbaar als er minimaal 2 weken Spaanse les wordt afgenomen. De prijs is €70.

PADDLE SURFEN

70

2 lessen van 2 uur per les (4 uur totaal)

  • Het gehele jaar door.

CURSUS ZEILEN

Deze cursus is perfect voor studenten die willen genieten van een stad aan de Middelandse zee en voor de studenten die een speciale ervaring in de zee willen meemaken. Tijdens de twee lessen per week zal je de benodigde vaardigheden en basiskennis van het zeilen leren. Een makkelijke en gezellige curus die de wind van de Middelandse zee gebruikt . Tijdens de lessen zal je de emoties van het varen, de zee en de wind ervaren. De leraren zijn ervaren professionals en gemotiveerd om jullie het zeilen aan te leren op de meeste effectieve en leukste manier.

LENGTE VAN DE ZEILCURSUS
2 dagen.
De zeilcursus bestaat uit 2 sessies van 2 uur per dag in de middag, in groepen van twee tot vier personen. Het eerste deel van de sessie zal bestaan uit 15 minuten theorie en daarna ga je de theorie in de praktijk uitoefenen.

BEGINDATUM
Elke week in juli en augustus in de middag op basis van beschikbaarheid. Tijdens de maand september zal je de beschikbaarheid moeten raadplegen. De afronding van de cursus is vooral afhankelijk van de wind en het weer.

SEGEL

60

2 lessen / Woche

  • Verfügbar von Juli bis September

FITNESS

Als je een sportfanaat bent, kun je jezelf inschrijven voor deze cursus waarin je jouw cursus Spaans combineert met sporten. Het fitnesscentrum is open van 7.30 ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Je hebt de hele dag vrije toegang tot alle sportzalen en lessen. Je kunt dus iedere dag sporten en gebruik maken van de volgende faciliteiten: cadio, spinning, apparaten met gewichten, kleedkamer, verwarmd zwembad, sauna en massage en schoonheidspecialiste.

GYM

65

2 Weken

CURSUS TENNISSEN

Tennis is een belangrijke en populaire sport in Spanje: we zijn trots op onze elite spelers in de internationele kampioenschappen. De Spaanse tennisleraren trainen je op hoog niveau. Daarom biedt Taronja School jou de kans om met hen te trainen, na je cursus Spaans.
De tennisbanen van Valencia liggen in het stadscentrum, in een bekende club omgeven door tuinen. Tijdens de zomermaanden van je verblijf in Valencia kun je voor een kleine prijs ook gebruik maken van het zwembad.

CURSUS TENNISSEN

350

10 lessen

Behalve in augustus

CURSUS PAARDRIJDEN

De rijlessen vinden plaats in de manege van Valencia. Deze manage is voorzien van moderne faciliteiten en wordt gerund door professionals. Beginners zullen theoretische en praktische lessen hebben in een kleine groep met een leraar. Heb je al wat ervaring met paardrijden? Dan kun je deelnemen aan de groepslessen en zul je jouw dressuur technieken verbeteren.
Om deel te nemen aan deze cursus moet je aangesloten zijn bij de federatie in jouw land of lid worden in Valencia. Het lidmaatschap in Valencia kost ongeveer 60 euro en is inclusief zorgverzekering.

CURSUS PAARDRIJDEN

220

8 lessen

Behalve in augustus

Send this to a friend