DELE is een vereiste als je wilt werken voor grote Spaanse bedrijven (bijvoorbeeld Inditex, Telefónica, Santander, Repsol en anderen). Daarnaast vraagt de meerderheid van de universiteiten in Spanje ook een DELE certificaat als je bij hen wilt studeren. Je moet op zijn minst hetzelfde Spaanse taalniveau hebben als het examen dat je wilt halen. TARONJA is een officieel examen centrum voor het DEL examen. Hier focus je op de voorbereiding van het DELE examen.

SIELE is de Internationale Evaluatie Service voor de Spaanse taal die het niveau certificeert van de studenten en profesionals op het domein Spaans.Het wordt gepromoot door het Cervantes Instituut, de Nationale en Autonome Universiteit van Mexico, de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Buenos Aires. Het certificaat SIELE is het enige multilevel examen waarmee de kennis van het spaans certificeerd wordt op een schaal van punten die overeenkomen met de niveaus A1 - C1 van het ERK.

De erkenning van het SIELE diploma is 5 jaar geldig. De toets zal online worden afgenomen en biedt de mogelijkheid om een globaal examen te doen (4 toetsen) of om het gedeeltelijk te doen, door middel van andere modaliteiten van het examen die gebaseerd zijn op de combinatie van verschillende toetsen. Het examen kan elke dag van het jaar worden afgenomen in een erkend centrum. Het vereist alleen een inschrijving en een betaling die verschilt van 55 tot 155 euro, afhankelijk van het soort examen. DELE of SIELE examen, dan stellen we voor om een Intensieve cursus te nemen in combinatie met privélessen die gefocust zullen zijn op het voorbereiden van de examens.

Privélessen op Taronja die je voorbereiden op de DELE en SIELE examens:

Of je het examen bij ons wilt doen of niet, Taronja school kan je helpen met de voorbereiding voor het maken van een toets op elk niveau van het CEFR (A1, A2, B1, B2, C1, C2) dat je zou willen behalen. Neem de intensieve cursus en voeg daar een pakket van 5 of 10 Privé DELE en SIELE voorbereidende lessen aan toe per week. Deze lessen zijn vooral gefocust op het volgende:

  ·      Het ontwikkelen van de vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om de vraagstelling van de examens te begrijpen.
·      Het verbeteren van je grammaticale, lexicale en tekstuele vaardigheden etc. die je zal nodig hebben voor het niveau waar je zelf aan wilt voldoen.

Send this to a friend