Accommodatie in Valencia

TARONJA heeft verschillende type accommodaties voor je. Je kunt kiezen voor een gedeeld appartement, familie en residentie. De school kan ook een hotel of individueel appartement voor je regelen. Neem contact op met ons en wij zullen de beste accommodatie voor je zoeken.

GEDEELD APPARTEMENT

Onze school biedt zeer mooie kamers in gedeelde appartementen aan, allemaal gelegen in het centrum van Valencia. Ze zijn 5 tot 10 minuten gelegen van de school en goed verbonden met de rest van de stad.

Deze appartementen worden gedeeld met scholieren en andere internationale studenten of met een Spaans gastgezin. Je kunt ons jouw voorkeuren laten weten, zodat wij de perfecte accommodatie voor jou zullen vinden.

De appartementen zijn zeer comfortabel en beschikken over een volledig uitgeruste keuken (koelkast en wasmachine) en een gedeelde badkamer. Je deelt de gemeenschappelijke ruimtes met je huisgenoten, maar je zult je eigen slaapkamer hebben. Als je reist met een vriend kan je ook kiezen voor een tweepersoonskamer. Wanneer je kiest voor een gedeeld appartement ben je meer onafhankelijk, maar heb je ook verantwoordelijkheden: Samen met je huisgenoten moet je er voor zorgen dat alles netjes en heel blijft, zodat het verblijf een aangename tijd word.

Inbegrepen:

- Recht om de keuken te gebruiken (volledig ingericht met servies, bestek, pannen, koelkast, wasmachine).
- Lakens.
- 1 wekelijkse schoonmaak.
- 1 exemplaar van de sleutels.
- Verwarming.
- Wi-fi.
- Aankomst op zondag en vertrek op zaterdag.

Wat niet is inbegrepen:

- Handdoeken.
- Föhn.
- Air conditioning.
- Kluis.


Aanvullende diensten met extra kosten:

- Extra nachten.
- Eigen badkamer * Verminderde beschikbaarheid, vraag voor meer informatie.

FAMILIE

Taronja biedt deze uitstekende optie met als doel om het Spaans goed te leren. Bij een familie kun je jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur.

Taronja heeft zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Sommige zijn traditionele gezinnen met kinderen, anderen zijn paren zonder kinderen en het is ook mogelijk om alleen bij een moeder te wonen. In alle gevallen zul je zien dat de gekozen gezinnen fantastisch zijn. Ook spreek je altijd Spaans en geniet je van de authentieke kookcultuur. Al onze families zijn special en zeer gastvrij.

Studenten kunnen geen gebruik maken van de keuken van de gezinnen, maar hebben elke dag zelfgemaakte gerechten. Je kunt kiezen tussen twee soorten pensioenen: halfpension (ontbijt en diner) of volpension (ontbijt, lunch en diner). Je zult je moeten aanpassen aan de gewoontes en gebruiken van een Spaanse familie en de huisregels respecteren. Je krijgt uiteraard je eigen sleutel, zodat je jouw ervaring in Valencia met totale vrijheid kunt beleven.

Inbegrepen:

- Lakens en handdoeken.
- 1 wekelijkse schoonmaak.
- 1 exemplaar van de sleutels.
- 2 wasmachines per week (één van linnen en een andere kleur).
- Aankomst op zondag en vertrek op zaterdag.

Aanvullende diensten met extra kosten:

- Extra nachten.

PRIVÉ STUDIO

Voor degenen die meer onafhankelijkheid en privacy willen, kunnen wij ook een accommodatie regelen in een eigen studio.

De studios zijn modern, volledig uitgerust en zijn gelegen in het centrum van Valencia. De studios zijn voorzien van alles (zoals WiFi, airconditioning) en de student heeft exclusief gebruik van alle ruimtes.

Beperkte beschikbaarheid. Prijzen zijn bij benadering en zijn afhankelijk van het seizoen. Vraag ons als u meer informatie wilt.

Send this to a friend